MOSSELSOUPER | TOURNÉE GÉNÉRALE!

Vrijdag 28 oktober 2022 was het begin van een ‘lang’ weekend, maar dat weerhield menig Limburgse advocaat er niet van te kiezen voor een avondje mosselen en confraterniteit in de Kermeta in plaats van één of andere inspiratieloze citytrip. Een terechte keuze bleek al snel, de mosselboer stelde niet teleur. Ook werd met vreugde vastgesteld dat een gezamenlijke maaltijd mosselen garant staat voor verbroedering. Een versie portie mosselen verricht duidelijk wonderen. Tegendraadse confraters vonden hun gading in een koningenhapje of in een gevulde paprika.

Nadat de mosselen en andere niet nader omschreven vloeistoffen gretig waren geconsumeerd vielen plotseling monden open van verbazing: niemand dan Balthasar Boma en Carmen Waterslaeghers verschenen op het podium! Dit ondeugende duo trakteerde de zaal op een vermakelijke show. Parallel daaraan stelden de eerstejaarsstagiairs zich op ongedwongen wijze voor aan hun oudere confraters.

Na de spektakelshow werd ook nog het tiende bestuurslid van de Conferentie van de Jonge Balie Limburg verkozen. Welkom Bram Maes!

Het bestuur van de Conferentie kijkt terug op een geslaagde mosselsouper en dankt alle deelnemers voor hun aanwezigheid en enthousiasme.