KERSTBORREL KOLONIALE WAREN

Op vrijdag 23 december 2022 onderging het pand “koloniale waren” te Hasselt een ware metamorfose. De doorgaans rustig bijliggende handelsloods werd voor één avond omgebouwd tot een heuse feestzaal.

De geur van warme erwtensoep, rijkelijk gevulde borrelglaasjes en hier en daar een kerstboom, meer was niet nodig om de aanwezigen in een kerststemming te brengen.

De sfeer in de “koloniale waren” was ontspannen en gezellig, bij momenten zelfs wat onstuimig. Ook de kerstman was van de partij en besloot zowaar een rondje te geven.

Meningen verschillen over het hoogtepunt van de avond. Sommigen zweren bij het optreden van Joe Hardy (de kerstman voorop), anderen lieten zich helemaal gaan op de dansvloer bij de onaangekondigde set van ‘DJ LARTHUR’.

Eén zaak is zeker, het was een kerstborrel om nooit te vergeten! Een avond vol gezelligheid, lach en vertier, en iedereen ging naar huis met een brede glimlach op het gezicht. Het bestuur van de Conferentie dankt iedereen voor hun komst en kijkt al uit naar de volgende editie!