JBL WINTERMARKT 20.01.2022

Tenenkrommende koudegolven, kortstondige hagelbuien, noch ijzige noordoostenwinden hielden de Limburgse advocatuur, magistratuur en het griffiepersoneel niet tegen om weer eens het beste van zichzelf te geven op de JBL Wintermarkt.

Het anders desolate plein voor het Gerechtsgebouw werd eindelijk eens conform ware capaciteiten gebruikt en voor de gelegenheid omgetoverd tot een feeëriek feestlocatie.

Confraters likkebaardden bij het aanzicht van de knusse kraampjes vol met zelf gefabriceerde, ambachtelijke zoetigheden, een ruim assortiment aan fris- en andere dranken en soep. Onder begeleiding van de betoverende klanken van het meisje met gitaar, verwarmden de aanwezigen zich aan de broederlijkheid die alom heerste en aan de statafels met warmtehouder.

Aangezien de Conferentie Jonge Balie Limburg zich ook elk jaar engageert voor het goede doel, was op de wintermarkt dit jaar een kraampje voorzien waarbij JBL memorabilia verkocht werden voor het voor het goede doel. Dit jaar steunden wij Run Team Hilde , een groep jonge, sportieve confraters, die samen 100 km liepen ten voordele van Kom op tegen Kanker.