JBL SPRINGFEST @ CAFE COUREUR

Gezelligheid troef op de ronduit familiaire familiedag alsook op de prijsuitreiking van de JBL SPORTCHALLENGES, welke beide toevallig gelijktijdig doorgingen op 07.05.2022 in het toepasselijke Café Coureur te Borgloon.

Uw kroost leefde zich uit op het springkasteel, uw eega kon zich vermaken met de verscheidene Vlaamsche Volksspelen, waarbij voornamelijk het hoefijzerwerpen populair bleek, en uzelf danste zich een heupletsel op de zwoele beats van Dana Winner.
Het was kortom een grandioos succes en dan moest de BBQ nog beginnen.

Voorafgaandelijk aan het smaakbombardement welke door de vleesjes, de rauwkost dan wel glutenvrije alternatieven werden veroorzaakt op uw tong, kon u nog meegenieten van de spectaculaire prijsuitreiking van de #JBLSportchallenges.

Grootste ere wie grootste ere toekomt: bij de lopers mochten Mrs. Steven RENETTE en Hedwig THURY oververdiend victorie kraaien! Zij vreten elk wekelijks zodanig veel kilometers dat menig confrater ter plaatse zich afvroeg waar zij ook al die BBQ-vleesjes nog konden steken.

Bij de wandelaars ging Mr. Tessa KUSTERS met de gouden schoen wandelen.

Bij de woekerterroristen won Mr. Rolf WOUTERS bij de heren de gouden trui, bij de vrouwen, het zal u niet verbazen, schoot weerom Mr. Hedwig THURY de hoofdvogel af. De organisatie heeft reeds een en ander gemeld bij het WADA, gezien de toch wel verdachte lichamelijke prestaties welke Mr. THURY zonder moeite uit haar mouwen schudt.

De bolletjestrui zou nog worden uitgereikt aan de confrater het meeste keer de KWAREMONT, een Belgisch bier van hoge gisting met een hellingsgraad van 6,6%, kon beklimmen, doch die challenge werd halverwege afgelast omdat het voltallige peloton een afslag miste.

Lang verhaal kort: de afwezigen hadden weerom ongelijk!

Tot volgend jaar!