Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Hazelrun 2019

24 mei 2019 @ 16:00 - 20:00

Waarde confraters,

Namens de Conferentie van de Jonge Balie Limburg en de Raad van Orde van Balie Limburg nodigen wij u graag uit op vrijdag 24.05.2019 voor de tweede editie van de “Hazelrun: neem een loopje met het gerecht”, die zal plaatsvinden aan en in het Gerechtsgebouw te Hasselt (Parklaan 25) van 16.00u tot 20.00u. Vervolgens zal omstreeks 20.30u de prijsuitreiking plaatsvinden.

De Hazelrun is er gekomen op initiatief van de gerechtelijke diensten in samenwerking met de Balie Limburg. Omwille van het overweldigend succes van de eerste editie was iedereen het erover eens: een tweede editie kon niet uitblijven.

Het concept dit jaar is nog steeds eenvoudig: via een loopwedstrijd zoveel mogelijk geld inzamelen voor het goede
doel, nl. “een Hart voor Limburg”.

Het parcours is ‘slechts’ 700m lang en iedere deelnemer kiest vrij hoeveel rondjes hij/zij die dag wenst te lopen. Dit maakt het evenement dan ook bijzonder leuk voor zowel de sportieve, als de minder sportieve confraters onder ons.
De enige voorwaarde die de organisatie stelt, is dat er van elk team steeds een persoon aan het lopen is.

Uiteraard wilt de Balie haar gezicht niet verliezen t.o.v. het magistratenkorps of de diverse gerechtelijke diensten. Wij hopen dan ook op uw massale opkomst om uw goed hart voor Limburg te laten zien.
Inschrijven voor dit evenement kan per team of individueel.

Indien u zich per team wenst in te schrijven voor dit evenement kan dit op de website van de Conferentie van de Jonge Balie Limburg tot 15.05.2018. Deze inschrijving dient enkel de naam van het team en de leden van het team te vermelden. Indien u zich individueel wenst in te schrijven voor dit evenement kan dit door een mailtje te sturen
naar arthurverhaegen@hotmail.com. Vervolgens zal samen met u worden gekeken bij welk team u kan aansluiten.
De deelname prijs bedraagt 5 EUR per persoon. Voormeld bedrag dient op het rekeningnummer van De Hazelrun te worden gestort (BE17 6301 7128 8521) met vermelding van uw persoonlijke naam én groepsnaam.
Ook voor de niet sportievelingen en supporters is dit evenement een echte aanrader! Er zullen immers tal van randactiviteiten plaatsvinden (DJ, bandje, springkasteel, …). Tevens zullen er die avond ook werken van barmhartigheid, op een hedendaagse manier weliswaar, uitgevoerd worden. De hongerigen zullen worden gespijsd
middels de diverse foodtrucks en de dorstigen zullen worden gelaafd door onder andere de aanwezige cavabar.

U kunt uw warm hart voor Limburg nu reeds laten zien en overgaan tot de aankoop van een Lanyard (badgehouders) van de Hazelrun!
Deze lanyards zijn te koop voor 5 EUR op de Rechtbanken te Hasselten Tongeren

Indien u nog vragen heeft, kan u zich steeds wenden tot de bestuursleden van de Conferentie van de Jonge Balie.

Met oprecht confraternele groet
Mtr. Arthur VERHAEGEN Mtr. Hans VALKENBORG

Hebben zich reeds ingeschreven:

Naam
Voornaam
De Kanaries
EXACTO ADVOCATEN
Van Gompel Advocaten

 

Hopelijk tot dan!

 

 

 

Gegevens

Datum:
24 mei 2019
Tijd:
16:00 - 20:00

Locatie

Gerechtsgebouw Hasselt
Parklaan 25
Hasselt, 3500 België
+ Google Maps
Menu